Opendi Stadtbranchenbuch

info@fysiotherapiezuidplas.nl
fb.com

Informatie

Bewegen in het dagelijks leven is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zowel jong als oud heeft te kampen met lichamelijke ongemakken als gevolg van een verkeerde houding, (over)belasting, een ongeval, veroudering, of ziekte. Zelfs de eenvoudige handelingen in een dagelijkse routine kunnen verstoord worden, waardoor activiteiten (bukken, tillen, zitten, staan, autorijden, boodschappen doen, etc.) en participatie in de maatschappij (werken, sociale leven) bemoeilijkt worden of zelfs onmogelijk gemaakt. Onder begeleiding van de fysiotherapeut werkt u aan herstel of stabilisering van de klachten, evenals het leren van verantwoord bewegen om verdere problemen te voorkomen of beperken. De Zuidplas is een groepspraktijk voor fysio- en manuele therapie. De rol van de fysiotherapeut is het herstellen, het verminderen of het stabiliseren van deze klachten door middel van verschillende interventies. De meeste mensen relateren de fysiotherapeut aan massage, wat slechts een klein onderdeel is van de vele mogelijkheden. Andere taken van een fysiotherapeut zijn toepassing van oefentherapie, elektrotherapie, maar ook advisering en begeleiding spelen een belangrijke rol. Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds je houding en bewegingen te verbeteren. Hiervoor gebruikt de manueel therapeut een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: je voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn. Het behandelprogramma van de manueel therapeut bestaat verder uit het geven van goede instructies, adviezen, begeleiding en inzicht in gezond bewegen. Verder is bij ons in het pand een huisartsenpraktijk, een eerstelijns psychologiepraktijk, een diëtiste, en het MDC-Star laboratorium gevestigd.Hierdoor zijn wij in staat om problemen multidisciplinair aan te pakken.

Fysio- en Manuele Therapie De Zuidplas is gevestigd op IJslandsmos 4 . Het volgende wordt aangeboden: Phonebook In Nieuwerkerk aan den IJssel zijn er 3 andere Phonebook. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Alleen op afspraak, Lift aanwezig, Rolstoeltoilet, Toegankelijk voor rolstoelen, COPD, Oedeemtherapie, Sportfysiotherapie, Medical Taping Concept, Manuele therapie, Revalidatie, Bezoek aan huis, Particuliere praktijk, Oefentherapie, Bewegingstherapie, Fysiotherapie, Massagetherapie, Mensendiecktherapie, Online contactformulier, Kinder Manueletherapie, Schoudernetwerk GHZ.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Fysio- en Manuele Therapie De Zuidplas

Give stars

Betalingsmogelijkheden

Cash

Foto's Fysio- en Manuele Therapie De Zuidplas

More Phonebook in your neighborhood

Ambachtsplein 89 3068 GV Rotterdam

Fysiotherapie Praktijk Galema

G.B. Shawplaats 15 3068 WB Rotterdam

Teeuwisse Fysiotherapie