Opendi Stadtbranchenbuch
Notariskantoor Rompes Mr M
Gratis inschrijven
Load map

Notariskantoor Rompes Mr M

Notarissen En Notariskantoren Nieuwerkerk aan den IJssel
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Raadhuisplein 19 Kaart
Plaats
2914 KM  Route Nieuwerkerk aan den IJssel
Adres
Raadhuisplein 19, 2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoon
0180 399 211
Open today
E-Mail
info@rompes.nl
Website
Yext Logo

Informatie

Notariskantoor Rompes is gestart in oktober 1997. Wij zijn een laagdrempelig en uitstekend geoutilleerd kantoor, waar met grote inzet wordt gewerkt. Doordat wij een volledig zelfstandig en onafhankelijk kantoor zijn, zijn wij in staat uitsluitend de belangen van onze cliënten te dienen en ons daarop te concentreren.Onze praktijk is allround. Wij gaan er van uit dat er sprake moet zijn van een persoonlijke relatie en vertrouwensband met onze cliënten, om zo tot de gewenste resultaten te komen. De besprekingen worden in de meeste gevallen gedaan door de notaris, de kandidaat-notaris of een van de gespecialiseerde medewerkers. Doordat zij op alle rechtsgebieden een ruime ervaring hebben, wordt op de meest efficiënte manier en daardoor met minder kosten voor de cliënt een goede oplossing gevonden. Bij het creëren van oplossingen maken wij gebruik van onze kennis en ervaring op een groot aantal rechtsgebieden. Wij streven er naar de zaken terug te brengen tot het wezenlijke. Heldere taal en een nuchtere, resultaatgerichte mentaliteit zijn ons eigen. Ons kantoor is er – kort samengevat – geheel op ingericht om zoveel mogelijk van uw zorgen weg te nemen.

Notariskantoor Rompes Mr M is gevestigd op Raadhuisplein 19 . Het volgende wordt aangeboden: Notarissen En Notariskantoren In Nieuwerkerk aan den IJssel zijn er 2 andere Notarissen En Notariskantoren. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Onroerend goed overdracht, 140 - 159 euro, Gratis offerte, Begane grond, Honden toegestaan, Toegankelijk voor rolstoelen, Aandelenoverdracht, Huwelijksvoorwaarden, Hypotheekakte, Partnerschapsvoorwaarden, Schenking, Testament, Ondernemingsrecht (rechtspersonen), Onroerendgoedrecht, Personen- en familierecht, Estate planning (nalatenschap), Familiepraktijk / familierecht, Ondernemingspraktijk / ondernemingsrecht, Onroerendgoedpraktijk / onroerendgoedrecht, Bedrijfsopvolging / bedrijfsovername, Besloten vennootschap, Samenlevingsovereenkomst / -contract, Onafhankelijke notaris, Erfrechtakte (verdeling erfenis), Koopakte.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Notariskantoor Rompes Mr M

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Foto's

Foto's Notariskantoor Rompes Mr M

More Notarissen En Notariskantoren in your neighborhood

Noorderparkln 22 2662 DJ Bergschenhoek
Bleulandwg 1d 2803 HG Gouda

Dirk Jan Blok

Wilhelmina Van Pruisenln 143 2807 KH Gouda
Hoofdweg 66 3067 GH Rotterdam

Govers Spil notarissen

De Linie 5 I 2905 AX Capelle aan den IJssel
Yext Logo

Notariskantoor Van der Hammen

Dorpsstraat 100 2761 AH Zevenhuizen zh
Yext Logo

Notariskantoor Van der Hammen

Kerkepad 2 2912 XG Nieuwerkerk aan den IJssel
Yext Logo

Categorieën

Notarissen En Notariskantoren
0180399211 0180-399-211 +31180399211